برگزاری کلاس آموزشی تغذیه مناسب در آلزایمر در مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع)
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم و تغذیه مناسب در آلزایمر در مناطق تحت پوشش این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: زینب زینالدینی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی و مهسا توکل کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) در ورزشگاه سهند، سرای محله شهرک بعثت و سرای محله خانیآباد شمالی برای مردم و مراجعان این کلاسهای آموزشی را برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: ارزش غذایی غلات پیچیده به خصوص نان که در سفره ما ایرانیها ارزش بالایی دارد باید از نوع سبوسدار یا تهیهشده از آرد کامل باشد. میزان نمک مصرفی افراد و نوع نمک و نحوهی نگهداری از نمک یددار تصفیهشده از موضوعات آموزشی دیگر بود.
همچنین در خصوص انواع روغنها، تأکید بر مصرف روغن مایع گیاهی، کاهش مصرف غذاهای سرخشده، داشتن رژیم غذایی سالم مانند استفاده از غلات کامل، میوهها، سبزیجات به خصوص انواع توتها، ماهی و غذاهای دریایی، مصرف ادویه به خصوص زردچوبه و مصرف روغنهای سالم مثل کانولا و زیتون و مصرف انواع مغزها تأکید شد.
ارسال نظر